УСКРШЊИ ИЗАЗОВ

УСКРШЊИ КОНКУРС- ЗАВИРИ У СУТРА

Искрено, с љубављу: “Завири у сутра!“

Долазе дани Васкрса. Увек су то били дани  радости, празничног опуштања и породичних окупљања. Деца су највеселија, куцају се шареним јајима, које у нашем крају зову перашке. Када се на то дода распуст и лепо време које мами на игру, смех и грају, све изгледа савршено.

Ипак, за ученике наше школе то није било све. Ускршњи вашар спремали смо са много воље, жеља и радости. Сви ученици и наставници учествовали су у томе, али и родитељи, браћа и сестре, баке и деке. То дешавање некако је постало симбол наше школе, а долазила су нам и сва деца из града.

Ове године, све је некако другачије. Мирније, тише, скромније. Настава се одвија на даљину, сви седе код својих кућа и чекају неко лепше сутра, када ће човечанство савладати вирус корона и вратити се уобичајеном животу, који упркос свему тече даље. Због тога смо решили да одржимо традицију, да обележимо и овај Ускрс, чија се тема некако сама наметнула: “Завири у сутра“.

Презентације, ликовни радови, филмови, понека песма, али и ускршњи украси, део су овогодишње поставке. Све то можете погледати на страници наше школе. Уживајте у радовима! Настали су са много љубави, а карактерише их дечија искреност и жеља да све ово што пре прође.

Срећни вам празници, уз традиционални поздрав: ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

И, да не заборавимо: ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ!

РАДОВИ УЧЕНИКА

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Затворено за коментаре.