СВЕТОСАВСКА НАГРАДА НАШОЈ ШКОЛИ

Имајући у виду целокупно залагање и остварене резултате наше школе, а посебно у протеклој школској 2015/16. години, ове године упутили смо пријаву Министарству просвете, науке и технолошког развоја по Јавном позиву за доделу Светосавске награде за 2016. годину.

По одлуци комисије за избор кандидата, која је  размотрила све предлоге и препоруке на основу утврђених критеријума, наша школа је изабрана као један од добитника ове престижне награде за допринос квалитетном образовању и васпитању за 2016. годину.

Директорка Драгана Љубисављевић, присуствовала је свечаним догађајима проглашења и уручења са још једним представником школе, Маријом Ивановић- Божић,  где је примила ову изузетну награду у име свих запослених.

Проглашење овогодишњих добитника и уручење плакете овог највећег државног признања у области образовања и васпитања, одржано је 27. јануара 2017. у просторијама Владе Републике Србије са почетком у 13 часова у присуству новинара, пратилаца и других гостију, док је Свечана академија одржана у Народном позоришту у Београду у присуству еминентних званица из света политике и културе, као и представника верских заједница и страних дипломата, са преносом на 2. програму РТС-а у 20 часова.

Том приликом министар просвете Младен Шарчевић је рекао да рад, успеси и доприноси свих добитника треба да служе као пример осталима.

Детаљније погледајте на сајту Министарства просвете.

Међутим, посебно нам је драго што је Комисија препознала наш елан, труд и рад да стварамо што боље образовне услове и могућности за наше ученике и да њене речи  о нашој школи, а које су наведене у њиховом образложењу на сајту Министарства звуче веома пријатно, подстицајно, али и обавезујуће.

Целокупнпо бразложење комисије за избор добитника можете погледати ОВДЕ.

http://www.mpn.gov.rs/svetosavska-akademija/

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Затворено за коментаре.