Распоред звоњења


1. смена

 

ЧАС

ОД

ДО

1.

8,оо

8,45

2.

8,50

9,35

3.

9,50

10,35

4.

10,50

11,35

5.

11,40

12,25

6.

12,30

13,15

 

 

 

2. смена

 

ЧАС

ОД

ДО

1.

13,30

14,15

2.

14,20

15,05

3.

15,20

16,05

4.

16,20

17,05

5.

17,10

17,55

6.

18,00

18,45

 

 

Затворено за коментаре.