Обраћање директорке и стручне службе ученицима и родитељима

Драги ученици и родитељи,

 

Иза нас су први дани и часови учења на даљину у виртуелним учионицама. Није било лако и једноставно с обзиром да су и нама многе ствари биле нове и непознате. Учимо и ми са вама и не замерите уколико је и било неких пропуста. Сви запослени вам се захваљују на одличној сарадњи и честитају вам на одговорном понашању и стрпљењу, упорности и спремности да учите и у новим околностима.

Као тим школе предлажемо вам да редовно пратите предавања на РТС-у: за млађе разреде на каналу РТС2, за старије разреде на каналу РТС3. Од учитеља, одељењских старешина и осталих наставника редовно ћете добијати све битне информације, додатна обавештења о раду, материјалима и домаћим задацима на Viber групи, google classroom, Microsoft Teams и другим платформама, о чему сте се већ договорили. Битне информације о организацији, раду школе и настави можете пратити и путем сајта osvuk.com и facebook странице школе Osnovna škola “Vuk Karadžić” Knjaževac.

Поред ваших учитеља и наставника стручна служба (педагог и психолог) и директорка школе свакодневно су вам на располагању за савете, подршку, све недоумице и питања која имате. Уколико желите да се лично обратите, то можете учинити путем мејл адреса:

директорка школе  direktor.vuk@gmail.com

психолог школе    psiholog.vukk@gmail.com

педагог школе     pedagog.vuk@gmail.com

 

Желимо вам пуно успеха у раду и учењу, стрпљења и толеранције у комуникацији, а највише здравља и осмеха!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/webvol19/7g/t8u6t7v3cqi0zh2/osvuk.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Затворено за коментаре.